Om oss, priser

Det lille

slakteriet

ved


Jan Morten Kampesveen

Om slakteren

 

Jan Morten har alltid visst at det var slakter han skulle bli. Som ung var han med bygdaslakteren rundt på gårdene og hjalp til når sau og gris skulle bli fårikål og juleskinke til familien.

 

Utdannelsen tok han på videregående, på slaktelinja på Frya. Han var lærling på Hed-Opp Lillehammer og lærte slakting og kjøtthåndtering som håndtverk, før det ble en industri.

 

Gjennom arbeidslivet har han jobbet med mat og matproduksjon på ulike måter. Hele tiden har han drømt om å gå tilbake til utgangspunktet, da slakting var et håndtverk med stolthet, dyrenes ve og vel ble ivaretatt og sluttproduktet - maten man spiste - var av beste kvalitet.

 

Våren 2017 ble han bedt av næringslivet i Lillehammer om å starte opp slakteri og foredlingsbedrift for lokale produsenter og kunder.

 

Han var ikke vond å be! Og i dag er drømmen en realitet.

 

Velkommen til Det lille slakteriet!

 

 

 

Om samboern

 

Silje er offisielt heiagjengmedlem og jobber ellers som veterinær. Engasjerer seg iblant i organisasjon, papirer og data, og du kan treffe henne på kotoret eller i telefonen.

 

 

Om hjelperne

 

Gode kolleager er viktig! Vi er heldige å ha fått med oss to erfarne karer, Arild og Lasse Aamodt. Arild er nesten alltid med både på slakteriet og på skjærerommet. Lasse har ofte ansvar for pakking og merking.

Kontakt oss

Adresse: Engjomsvegen 140

2611 Lillehammer

E-post: jm@detlilleslakteriet.no

Tlf: +47 976 30 327 (Jan Morten)

+47 986 22 275 (Silje)